Riksutställning och ögonlysning? Hur hänger det ihop?

Jo vi är i full fart att planera arrangemanget och målsättningen var att erbjuda ögonlysning och patellakontroll på plats. Dock får vi inte tag på godkänd veterinär som kan ställa upp. Då vi blivit beviljat ett bidrag för detta ifrån SSF riks så gör vi på följande vis. Samtliga medlemmar inom SSF som fram till riksutställningen den 21 april 2024 ögonlyser och/eller patellakollar sin hund får ett bidrag om 200 kr/hund. Maila ditt kvitto till SSF Medelpads kassör Matti Torvela så ombesörjer han utbetalningen. Då det totala beloppet är begränsat så är det först till kvarn principen som gäller.

Passa på och gå på ringsträningar så att ni kommer förberedda till utställningen. Vi i Medelpad återkommer med datum och tid när vi har träffar. Håll utkik här på hemsidan!

Vi ska också presentera några sponsorer. SCA sponsrar med en jakthelg på Lögdö vildmark i höst. Jaktkort och boende för en person på erkänt goda fågelmarker.

Agria går in som guldsponsor för hela evenemanget! Hundförsäkring – Sveriges mest valda försäkring för hundar – Agria Djurförsäkring

Nutrolin sponsrar med varor. Nutrolin® – Vi tar hand om din fyrbenta vän

Ett svar till “Riksutställning och ögonlysning? Hur hänger det ihop?”

Kommentarerna är stängda.