Årsmöte SSF Medelpad

Då var årets årsmöte avklarat. 18 medlemmar och en extern ordförande samlades för sedvanliga förhandlingar. Genomgång av verksamhetsberättelse, val av nya styrelseledamöter, behandling av en motion och prisutdelning. Ja det var som vanligt och ansvarsfrihet gavs.

Vi publicerar protokollet när det är justerat och klart men jag tar mig friheten att presentera den nya styrelsen.

Till ordförande valdes Margaretha Carlsson. På ett år som fyllnadsval efter Kula. Matti Torvela. På två år som ordinarie ledamöter Peter Ålander och Björn Karlsson. Suppleanter Mats Persson och Marcus Dahlstedt. Per Gannå blev vald ifjol så han har ett år kvar på sitt nuvarande mandat.

Prisutdelningen tog i vanlig ordning tid och det delades ut pokaler plaketter och diplom.

Årets skällande fågelhund i Medelpad blev SE48837/16 Saga med ägaren Mats “Kula” Karlsson. Då han inte var på plats fick jag ingen aktuell idolbild. Men bläddrar ni på vår hemsida finns dom välpublicerade båda två.

Årets rookie tilldelades SE15595/22 Stjärnskallets Bosse med ägaren Mattias Eriksson.

Nya championhundar i klubben att presentera är

SE JCH SE UCH Furuhedens Nalli SE28413/20. Ägare Cecilia Sjölund

SE JCH Röjbackens Elsa SE44332/17. Ägare Kaj Ekroos

Vi gratulerar alla hundar och hundägare, domare och andra funktionärer för fina prestationer och avsatt fritid för att driva verksamheten och raserna framåt. Vi ska inte glömma att Medelpad är sett till antalet medlemmar en av de mindre lokalklubbarna men klarar trots det av att organisera och utföra två utlysta jaktprov och två utställningar årligen.

Vi avslutade med att avtacka Cissi för hennes tid som ordförande i SSF Medelpad. Nu fick jag inte till något bra kort på just avtackningen. Men det säger väl mer om dig en bild i full koncentration över pågående aktivitet. Tack Cissi!

Nu blickar vi framåt och den nya styrelsen kommer att presentera sig närmare. Konstituerande är redan avklarat så den är i rörelse.