Priser SSF-Medelpad 2020

Det gånga verksamhetsåret blev minst sagt ett knepigt år. Det klubben kunnat genomföra har också genomförts och det har såklart genererat pristagare precis som viket annat år som helst.

Den så vanligt fina ceremonin med prisutdelning på årsmötet blev inte av men priserna ligger kvar, det är dock på sin plats att presentera listan med pristagare och lyfta fram de som erövrat priser när det ges möjlighet.

Finska spetsen Saga blev SSF Medelpads Skällande fågelhund 2020 med 14 poäng. Ägaren Mats Karlsson tog emot vandringspriset under “covidsäkra” former så det blåstes tyvärr ingen fanfar.

Mats med priset för SSF Medelpads Skällande fågelhund 2020

Hela resultatlistan för 2020, många fina resultat trots pandemi och som vanligt har vi besökare från andra lokalklubbar som vill prova på att gå prov hos SSF-Medelpad, riktigt roligt, dessa gäster har markerats med Medelpads landskapsmärke. Det blev inga nya utställningschampions i klubben 2020, bägge våra utställningar fick stryka på foten så det kanske påverkade. Men två nya Jaktchampions finns nu hos oss. Stort grattis alla pristagare.

Grattis.