Ny extra admin i klubben

Hej på er! Som rätt så nybliven medlem i Medelpadsklubben och extra admin på hemsidan ska jag kort presentera mig. Andreas Edholm bördig från Hammarstrand och fyllda 44 år. Jag har haft trädskällare i mitt liv på något vis i ungefär 25 av dom. Just nu är det Kolåsens Troj som är under injagning. Jag bor idag i Kovland och jagar mest kring Bispgården och mer långrandig än så ska jag inte bli. Ty allt vill jag inte avslöja redan nu för lite nyfiken på vem jag är ska ni allt få vara. Jo jag halkade in i valberedningen också på årsmötet så jag måste lära känna er medlemmar. Och bästa vägen till det är fortfarande det personliga mötet. Sen att det finns fantastiska tekniska lösningar idag att interagera på ska vi dra nytta av och utnyttja. Men vi måste fortfarande träffas för att lära känna varandra. Ni är alltid välkomna in vare sig jag är hemma på Bjärme 128 eller Svedjan. På en kopp kaffe och lite hundsurr.

Då jag är helt novis på det här med WordPress så är jag under inlärningsfas ännu. Men enda sättet att lära sig är ju att pröva på. Jag har fått en kort instruktion av Micke och det är den jag försöker förstå mig på. Så vi får väl se om han tar igen inloggningen eller inte?

Elsa och Billy filosoferar