Information inför utställningen i Timrå

Utställningen i Timrå har total 56 anmälda hundar väldigt kul tycker vi i klubben!

Det är flera sponsorer som är med och hjälper oss att lyckas få till en utställning som lockar så mycket hundar. SCA har skänkt en jakthelg som kommer att lottas ut på de startande hundarna. SCA är en stor markägare i regionen och tillrättalägger för oss småviltjägare på ett väldigt bra sätt så det är enkelt att bedriva vår jaktform.

Utställningens fodersponsor är lokala Klassfoder!

Det kommer att finnas funktionärer på plats från jägareförbundet som hjälper oss med utställningen.
SSF Medelpad är medlem i Svenska jägareförbundet vilket ger oss samverkansvinster. Bland annat kan medlemmar i SSF Medelpad delta på utbildningar i regi av jägareförbundet.

Som tidigare kommer Berners/Macserien att vara representerade på utställningen och de bidrar med de populära bilvårdskiten även iår!

Det kommer att finnas priser från den fina nätbutiken eplaros.se där man kan handla saker med motiv av både finsk spets och norrbottenspets. Kolla in, kanske hittar du årets julklappar där?

ALAC sponsrar med fina koppel och halsband

Den välkända jaktkanalen https://www.jaktforlivetplay.se/ bidrar med filmer

Calmbed sponsrar med en hundbädd och alla som kommer på utställningen får en rabattkod på 10% så att man kan handla med rabatt på hemsidan

Tempo Liden sponserar med delikatesser

Agria är med och sponsrar med priser!

Vi kommer att ha funktionärer på plats som informerar om klubbens verksamhet och kan svara på alla dina frågor om jaktprov, utställningar och jaktformen.

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna, även du som bara vill komma och titta på. Vi har fika och lotteri!